درخشش دانشگاه مراغه در دومین جشنواره ملی «جریان»

  • 10 Sep 2025
  • کد خبر: 2532477
  • 169

 در دومین جشنواره ملی «جریان»، دانشگاه مراغه با کسب دو رتبه خوش درخشید. طرح «بر مدار نشر» پریسا فتوحی موفق به کسب رتبه سوم و طرح «پژواک» جواد مهدوی شایسته تقدیر را از دانشگاه مراغه به خود اختصاص داد.

درخشش دانشگاه مراغه در دومین جشنواره ملی «جریان»

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه مراغه، این رویداد ملی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور گسترده اعضای هیئت علمی، مدیران و یاوران علمی دانشگاه‌های سراسر کشور و با هدف شناسایی و به‌اشتراک‌گذاری ایده‌ها و تجربه‌های موفق فرهنگی و اجتماعی و همچنین کنشگری‌های داوطلبانه در دانشگاه‌ها به‌منظور هویت‌بخشی به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.

 پریسا فتوحی، یاور علمی دانشگاه مراغه، با طرح «بر مدار نشر» در بخش تجربه‌های فرهنگی و با همکاری ضیا بشیری، امیررضا قره‌شهرک و محمدرضا پورمحمدی، با ارائه حضوری در این جشنواره به‌عنوان یکی از کاندیداهای کسب رتبه، موفق به کسب رتبه سوم شد و لوح و تندیس این جشنواره را به خود اختصاص داد.

 همچنین جواد مهدوی، مدیر فرهنگی این دانشگاه، با طرح «پژواک» در بخش تجربه‌های فرهنگی و با همکاری فرهاد منصوری، مهدیه سیف‌احمدی، رحیم آذرشین‌فام و پرویز بشارت، شایسته تقدیر شناخته شد و لوح دریافت کرد.

ابوالفضل مرشدی، مدیرکل سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی وزارت علوم، در ارتباط با جشنواره «جریان» گفت: دومین جشنواره ملی «جریان» با استقبال دانشگاهیان مواجه شد؛ به‌طوری که ۱۲۵۴ اثر فرهنگی و اجتماعی به دبیرخانه این رویداد ملی ارسال شده است.

مرشدی با بیان اینکه این جشنواره از ۱۶ تا ۱۸ شهریورماه جاری به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، افزود: در بخش ایده‌های فرهنگی و اجتماعی، ۲۴ اثر برگزیده شده است؛ در بخش تجربه‌های فرهنگی و اجتماعی، ۱۷ اثر انتخاب شده است؛ در بخش کنشگری فرهنگی و اجتماعی، ۱۵ اثر به‌عنوان آثار برتر معرفی شده‌اند؛ در بخش کارشناسان (یاوران علمی) برتر، ۱۲ اثر برگزیده شده است؛ در بخش مدیران و معاونان برتر، ۱۶ اثر انتخاب شده است؛ در بخش فعالیت‌های بین‌الملل دانشگاه، ۱۰ اثر به‌عنوان آثار برتر معرفی شده‌اند؛ در بخش پویش جریان ایران، ۶ اثر برگزیده شده است و در بخش انتخاب توسط شرکت‌کنندگان نیز ۶ اثر انتخاب شده است.

لازم به ذکر است که پریسا فتوحی، کارشناس فرهنگی دانشگاه مراغه، در نخستین دوره جشنواره ملی «جریان» نیز حائز رتبه برتر شده بود.


اشتراک گذاری

خبر‌های مرتبط