بنا به اعلام سازمان امور دانشجویان؛

درخشش دانشجوی دانشگاه مراغه در جشنواره ملی سفیران خدمت

  • 17 Jun 2026 - 13:30
  • کد خبر: 4009108
  • 91

بنا به اعلام سازمان امور دانشجویان، «فراز علوی» دانشجوی دانشگاه مراغه، موفق شد عنوان همیار دانشجویی برتر را در جشنواره ملی «سفیران خدمت» کسب کند.

درخشش دانشجوی دانشگاه مراغه در جشنواره ملی سفیران خدمت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه، در مراسمی با حضور قائم‌مقام دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی و جمعی از مدیران و کارشناسان دانشگاه، از فراز علوی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی، با اهدای لوح تقدیر و هدیه نقدی و رفاهی تجلیل شد.

فراز علوی از دانشجویان فعال و موفق دانشگاه مراغه است که پیش از این نیز به عنوان جوان نمونه استان انتخاب شده بود. وی همچنین در مسئولیت‌های مختلف دانشجویی، از جمله دبیری انجمن علمی علوم ورزشی و مدیرمسئولی نشریه دانشجویی «چابک»، فعالیت داشته و موفق به کسب رتبه‌های متعدد در جشنواره‌ها و رویدادهای ورزشی، فرهنگی و دانشجویی شده است.

همچنین در این مراسم از تلاش‌ها و زحمات اکرم حشمتی‌فر، رئیس اداره امور رفاه دانشجویی دانشگاه و دبیر جشنواره در دانشگاه مراغه، قدردانی شد.

گفتنی است جشنواره ملی سفیران خدمت با هدف شناسایی، معرفی و تقدیر از دانشجویان فعال و اثرگذار در انجام امور اجرایی دانشگاه و کمک به تسهیل و تسریع ارائه خدمات به دانشجویان، با رویکرد تمرین مسئولیت‌پذیری و خدمت به جامعه در قالب طرح «همیار دانشجو»، برای نخستین بار از سوی سازمان امور دانشجویان برگزار می‌شود.

روابط عمومی دانشگاه مراغه ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به فراز علوی، دانشجوی پرتلاش دانشگاه، خانواده محترم ایشان و دانشگاهیان، کسب این افتخار ملی را نشان‌دهنده توانمندی، مسئولیت‌پذیری و مشارکت مؤثر دانشجویان دانشگاه مراغه دانسته و برای وی در ادامه مسیر علمی و حرفه‌ای، آرزوی موفقیت‌های روزافزون دارد.

 

تاریخ آخرین ویرایش :20 Jun 2026 - 09:32

اشتراک گذاری

خبر‌های مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.