تاریخ : يکشنبه 27 مهر 1399

ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1399

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال و با عرض تبريك به عزيزاني كه در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1399 پذيرفته ‌شده و آماده ورود به مقطع تحصيلي كارشناسي ناپيوسته مي‌شوند، بدين‌وسيله به اطلاع مي‌رساند پذيرفته‌شدگان لازم است در يكي از روزهاي 27/07/99 و 07/08/99 براي ثبت‌نام به آموزش دانشکده کشاورزی اين دانشگاه مراجعه نمايند.

الف- مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام‌
رديف مدارك توضيحات
1 اصل شناسنامه و يك برگ تصوير از تمام صفحات آن -
2 اصل كارت ملي و دو برگ تصوير پشت و روي آن -
3 شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري -
4 مدرك‌ ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه(براي برادران) مطابق با ‌يكي از كدهاي مندرج در صفحه 5 دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون كه در همين دستورالعمل نيز براي يادآوري درج شده است.
5 اصل حكم مرخصي سالانه براي كارمندان دولت يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع تحصيل در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي تمام وقت است، لذا كارمندان دولت در صورتي ميتوانند به تحصيل بپردازند كه اصل موافقتنامه رسمي و بدون قيد و شرط وزارتخانه يا سازمان متبوع خود را مبني بر شركت در همه كلاسها، آزمايشگاهها، كارآموزيها و فعاليتهاي ديگر دوران تحصيل به همراه مدارك ثبتنام به مؤسسه آموزش عالي محل قبولي عرضه كنند.
6 اصل يا گواهي مدرك كارداني (فوق ديپلم) - براي‌ آن‌دسته‌ از پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ ارائه‌ اصل يا گواهي مدرك‌ كارداني امكان‌پذير نباشد، لازم است اصل گواهي تأييد شده ‌توسط ‌دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارداني با محتواي فرم شماره 7 پيوست دستورالعمل ثبت‌نامي ارسال شده به دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي محل قبولي را ارائه نمايند كه درآن قيد شده باشد «اشتغال به تحصيل نامبرده مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات وفناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌باشد». در صورتي كه فرد پذيرفته‌شده در آزمون، تا تاريخ مقرر فارغ‌التحصيل نشده باشد، قبولي وي «كان لم يكن» تلقي خواهد شد.
- تذكر: دانشجويان يا فارغ‌التحصيلان دوره‌هاي بالاتر از كارداني(بجز مورد مندرج در رديف‌ 15 همين جدول)، مجاز به ثبت‌نام و شركت در اين آزمون نبوده‌اند.
12 تأييديه تسويه حساب با صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري براساس‌ مفاد ماده‌ 7 دستورالعمل‌ شماره‌ 31902 مورخ‌ 64/05/28 صندوق‌ رفاه‌ دانشجويان‌ وزارت‌ علوم، تحقيقات‌ و فناوري‌، آن‌دسته‌ از فارغ‌التحصيلان‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ رشته‌هاي‌ تحصيلي‌ غيرپزشكي‌ كه‌ از مزاياي‌ صندوق‌ مذكور بهره‌مند شده‌اند، در صورت‌ قبولي در آزمون‌ پذيرش ‌دانشجو از دوره‌ كارداني‌ به‌ دوره‌ كارشناسي‌ ناپيوسته‌ سال‌ 1399، لازم است با صندوق‌ رفاه‌ دانشجويان‌ تسويه‌ حساب‌ نموده‌ و تأييديه مربوط را در زمان‌ ثبت‌‌نام‌، به‌ دانشگاه‌ يا مؤسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ قبولي‌ خود ارائه‌ نمايند.
16
ارائه فرم انصراف قطعي از تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي دوره‌هاي روزانه در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1398 و قبل از آن
- پذيرفته‌شدگان رشته‌هاي تحصيلي دوره روزانه در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1398 در صورت ثبت‌نام و شركت در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1399 منحصراً مجاز به انتخاب رشته در دوره‌هاي غيرروزانه (دانشگاه آزاد اسلامي، نوبت دوم «شبانه»، غيرانتفاعي، شهريه پرداز و مجازي) بوده‌اند. ثبت‌نام و ادامه تحصيل اين قبيل از پذيرفته‌شدگان در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1399 در صورتي بلامانع مي‌باشد كه: 1- مجوز لازم برای شرکت در آزمون سال 1399 را از سازمان سنجش دریافت نموده باشند؛ 2- واجد شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام آزمون (خصوصاً مقررات وظيفه عمومي براي برادران) باشند؛ و 3- حداكثر تا تاريخ 99/02/31 نسبت به انصراف قطعي از تحصيل اقدام نموده و فرم انصراف قطعي از تحصيل در رشته‌ تحصيلي دوره روزانه در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1398 را ارائه نمايند. بديهي است در صورت عدم انصراف قطعي از تحصيل تا تاريخ تعيين شده، اين‌دسته از متقاضیان متخلف محسوب شده و اگر حدنصاب قبولي ‌آزمون را نيز كسب نمايند، مجاز به ثبت نام و ادامه تحصيل در رشته قبولي جديد خود نمي‌باشند.

*تبصره: پذيرفته‌شدگان مؤسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي، دورههاي نوبت دوم (شبانه) و الكترونيكي (مجازي) تمامی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي و همچنين پذيرفته‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامي در آزمون پذيرش دانشجو از دوره كارداني به دوره كارشناسي ناپيوسته سال 1398، در صورت نداشتن مشكل نظام وظيفه (براي برادران) مجاز به ثبت‌نام و شركت در اين آزمون بوده‌اند. این دسته از پذیرفته شدگان می بایست قبل از ثبت نام در رشته قبولی جدید نسبت به انصراف قطعی از رشته قبولی قبلی اقدام نموده و گواهی تسویه حساب خود را به موسسه قبولی جدید ارائه دهند.

ب) جهت تسريع در روند ثبت نام، داوطلبان مبالغ ذیل را همراه داشته باشند.

دانشجويان دوره‌هاي نوبت دوم(شبانه) :
مبلغ 7/000/000 ريال بابت هزينه علي الحساب شهريه ثابت و متغير به حساب 546099024 - امکان دریافت از طریق کارت خوان وجود داد.

شروع کلاسها بلافاصله بعد از ثبت نام طبق برنامه درسي دريافتي از آموزش دانشکده ها انجام خواهد گرفت. لازم به ذکر است کلاسهای درسی بصورت مجازی و از طریق سامانه آموزش های الکترونیکی دانشگاه مراغه به آدرس lms.maragheh.ac.ir با استفاده از شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و کد ملی به عنوان رمز عبور، برگزار خواهد شد.

آدرس دانشگاه مراغه:
مراغه، میدان مادر، بلوار دکتر قنادی، دانشگاه مراغه

• در يکشنبه 27 مهر 1399

فراخوان پذيرش بدون آزمون دوره دکتری دانشگاه مراغه (سال تحصیلی1402-1401)

1401/02/28

طبق جدیدترین آمار رتبه بندی تایمز:
دانشگاه مراغه در جمع 27 دانشگاه ایرانی و هزار دانشگاه‌ اثرگذار جهان

1401/02/21

مراسم بزرگداشت هفته معلم با حضور امام جمعه محترم و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری ...

1401/02/20

از حسن مساعی و همکاری مجدانه و مثمر ثمر شما اساتید گرامی در راه ارتقاء علم سپاسگزارم.

1401/02/12

انتصاب معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراغه

1401/02/04

اطلاعیه نحوه برخورداری از خدمات اداره تغذیه