تاریخ : چهارشنبه 15 دي 1400

طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛

دکتر «محمد زادشکویان» به عنوان «سرپرست دانشگاه‌ مراغه» منصوب شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر «محمد زادشکویان» را به عنوان «سرپرست دانشگاه‌ مراغه» منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه؛ دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب خطاب دکتر زادشکویان آورده است؛ انتظارمی‌رود با اتکاء به خداوند متعال و استعانت از حضرت ثامن الائمه (ع) و با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه ازجمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه‌جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت‌افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کارتیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» به کار گیرید.
توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های «دکتر محمدعلی لطف‌الهی» رئیس سابق دانشگاه مراغه در مدت تصدی این مسئولیت‌ قدردانی کرد.

دکتر محمد زادشکویان دارای دکترای مکانیک از دانشگاه بوردو فرانسه عضو هیات علمی با مرتبه دانشیاری دانشگاه تبریز است که از سوابق وی می توان به مدیریت گروه مهندسی ساخت و تولید، عضویت در شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده فنی مهندسی مکانیک، عضویت در شورای اجرایی قطب مکاترونیک و همچنین موسس و عضویت در انجمن مهندسی ساخت، تولید ایران، رئیس دانشگاه مراغه، سرپرست مرکز رشد واحدهای فناور مراغه مرکز رشد واحدهای فناور مراغه، مدیر گروه مهندسی ساخت و تولید دانشگاه تبریز، معاون پژوهش و فناوری دانشکده مکانیک دانشگاه تبریز اشاره کرد.

• در چهارشنبه 15 دي 1400

فراخوان پذيرش بدون آزمون دوره دکتری دانشگاه مراغه (سال تحصیلی1402-1401)

1401/02/28

طبق جدیدترین آمار رتبه بندی تایمز:
دانشگاه مراغه در جمع 27 دانشگاه ایرانی و هزار دانشگاه‌ اثرگذار جهان

1401/02/21

مراسم بزرگداشت هفته معلم با حضور امام جمعه محترم و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری ...

1401/02/20

از حسن مساعی و همکاری مجدانه و مثمر ثمر شما اساتید گرامی در راه ارتقاء علم سپاسگزارم.

1401/02/12

انتصاب معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراغه

1401/02/04

اطلاعیه نحوه برخورداری از خدمات اداره تغذیه