تاریخ : چهارشنبه 19 خرداد 1400

بیانیه دانشگاه مراغه برای دعوت مردم و دانشگاهیان به شرکت در انتخابات

روابط عمومی دانشگاه مراغه ضمن دعوت ار همه آحاد مردم شریف بویژه دانشگاهیان برای شرکت در انتخابات 1400 اعلام داشت: این دانشگاه بهیچ وجه از نامزد خاصی حمایت ننموده و برای همه بزرگواران و دلسوزان آرزوی موفقیت می نماید. حمایت هر یک از دانشگاهیان محترم دانشگاه مراغه در مورد نامزدی خاص، نظر شخصی وی بوده و متوجه حمایت دانشگاه مراغه بعنوان نهادی دولتی نمی باشد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه؛ متن بیانیه بشرح ذیل می باشد.

مردم شریف مراغه، دانشگاهیان معزز

موسم انتخابات در کشور، بار دیگر فرصتی برای تجلی اراده ملی و حراست از مردم سالاری دینی، فراهم آورده است.
"انتخابات" به عنوان مظهر اراده ملی و مردم سالاری دینی یکی از عرصه‌هایی است که ملت عظیم‌الشأن ایران طی سالهای گذشته آن را در زمره وظایف شرعی، ملی و انقلابی غفلت ناپذیر تلقی و با حضور هوشمندانه و انتخاب آگاهانه خود همواره ابهت، عزت، عظمت و اقتدار میهن اسلامی را به رخ جهانیان کشیده است. حق رأی به عنوان میراث بزرگ انقلاب اسلامی امروز در‌ دستان ماست، پس باید قوی‌تر از هر زمان در حفظ این میراث کوشا باشیم. سرنوشت ما به عنوان یک ملت چنان در هم تنیده است که هر تصمیم جمعی ما، نه تنها برای چهارسال بلکه برای سالهای متمادی زندگی تک‌تک ما را تحت تأثیر قرار خواهد داد. از این رو استفاده از این حق مدنی برای بازتاب صدای مطالبات جمعی یک ملت اهمیتی مضاعف دارد.
بی‌تردید حضور متراکم، حداکثری و عمومی و در عین حال آگاهانه مردم  بویژه دانشگاهیان در پای صندوق‌های رأی در انتخابات روز 28 خرداد ماه نوید بخش کشوری مقتدر و درخور شایستگی‌ بوده و شاهد شهری آباد و توسعه یافته خواهیم بود.
دانشگاه مراغه ضمن احترام به همه سلایق مختلف و نامزدهای محترم اعم از ریاست جمهوری و شورای شهر اعلام می دارد: این دانشگاه بهیچ وجه از نامزد خاصی حمایت ننموده و برای همه بزرگواران و دلسوزان آرزوی موفقیت می نماید. حمایت هر یک از دانشگاهیان محترم دانشگاه مراغه در مورد نامزدی خاص، نظر شخصی وی بوده و متوجه حمایت دانشگاه مراغه بعنوان نهادی دولتی نمی باشد.
در پایان مجددا ضمن دعوت از دانشگاهیان محترم برای مشارکت گسترده در پای صندوق های رای برای همه بزرگواران آرزوی موفقیت نموده و امید آن داریم با همدلی و همراهی همدیگر در راستای توسعه بیش از پیش دانشگاه مراغه گامهای موثری برداریم.

"روابط عمومی دانشگاه مراغه"
  • در چهارشنبه 19 خرداد 1400

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی مرکز نجوم و اخترفیزیک دانشگاه مراغه

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه

1400/04/20

به همت بنیاد مراغه شناسی برگزار گردید:
سمپوزیوم "ابن فوطی" کتابدار رصدخانه مراغه

1400/04/08

رئیس دانشگاه مراغه خبر داد:
دانشکده های علوم پایه و فنی مهندسی دانشگاه مراغه به قوت خود باقی خواهند ماند.

1400/04/01

افتخارآفرینی کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراغه در نهمین جشنواره ملی رویش

1400/03/26

طرح ملی بررسی سیمای زندگی دانشجویان(موج چهارم)