تاریخ : شنبه 30 اسفند 1399

پیام نوروزی رئیس دانشگاه مراغه

دکتر محمد علی لطف الهی یقین، رئیس دانشگاه مراغه طی پیامی نوروز 1400 را به دانشگاهیان مراغه تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه، متن پیام بشرح زیر است.

اساتید معزز،
كاركنان گرامي
و دانشجويان عزيز؛

خداوند منان، نويد سال نو را، بر دوش نسيم بهاري گذاشت، تا اين امانت سبز را، به رسم آغاز، به خالق بسپارد. پروردگار متعال را شاكريم كه جان دوباره ای به طبیعت بخشیده و عطر خوش زیستن را دوباره در پهنه گیتی پراکنده داشته است. بهار، بهترین تجلی آیات الهی از راه رسيد وجان انسان مشتاق را به شکوفایی فرا خواند. امید است که با تغییر فصول و گذرایام و با تقوی وبندگی خدا تمامی لحظات حیاتمان عید باشد.

اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ (بلا و مصائب ما بزرگ شده و بیچارگی ما بسی روشن)

اکنون در واپسین روزهای قرن چهاردهم همچنان، مهمان ناخوانده یک سال گذشته، ویروس کرونا، روزهای سختی را برای همه ما رقم زده است. این ویروس منحوس، زهرِ بیماری بر کامِ بسیاری ازهموطنانِ ما ریخته و تعداد قابل توجهی از خانواده‌های این دیار را بر سفره ماتم نشانده است. جامعه پزشکی در سراسر کشور در تلاشِ شبانه‌روزی برای رهایی بیمارانِ گرفتار درطوفانِ این بلای خانمان‌سوز هستند که به نوبه خود صمیمانه سپاس‌گزار تلاش‌های ارزشمند این عزیزان هستیم و دعا می‌کنیم که با تنی سالم و گامی استوار در تیمار بیماران موفق باشند.

وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ (تنها توئی یاور و معین ما و مرجع شکایت ما و یگانه اعتماد ما)

در این روزگار سخت که تجمع فضل نبود و سلامتی در تنهایی بود دانشگاهیان نیز در جبهه ای دیگر با همت و تدبیر مسئولین وزارتی در مبارزه بودند و با روش های مختلف در صدد تداوم آموزش و پژوهش با راههای نوین بودند و جامعه علمی کشور را همراهی نموده اند.

اينجانب حلول سال نو و بهار پرطراوت را كه با اعیاد شعبانیه مقارن گردیده و فرصتي ارزشمند براي آماده سازی بندگان مخلص به میهمانی خدا است را صميمانه تبريك و تهنيت عرض نموده و در سالي که مدبرانه از سوی مقام معظم رهبری سال” تولید، پشتیبانی ها ومانع زدایی” نامگذاری گردیده سرشار از بركت ومعنويت از درگاه خداوند متعال و سبحان براي شما عزیزان دانشگاه مراغه مسئلت مي نمايم.

دکتر محمد علی لطف الهی یقین
رئیس دانشگاه مراغه
نوروز 1400

• در شنبه 30 اسفند 1399

فراخوان پذيرش بدون آزمون دوره دکتری دانشگاه مراغه (سال تحصیلی1402-1401)

1401/02/28

طبق جدیدترین آمار رتبه بندی تایمز:
دانشگاه مراغه در جمع 27 دانشگاه ایرانی و هزار دانشگاه‌ اثرگذار جهان

1401/02/21

مراسم بزرگداشت هفته معلم با حضور امام جمعه محترم و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری ...

1401/02/20

از حسن مساعی و همکاری مجدانه و مثمر ثمر شما اساتید گرامی در راه ارتقاء علم سپاسگزارم.

1401/02/12

انتصاب معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراغه

1401/02/04

اطلاعیه نحوه برخورداری از خدمات اداره تغذیه