تاریخ : دوشنبه 8 دي 1399

سه دانشجوی دانشگاه مراغه جزو برگزیدگان جایزه علی پولاد شناخته شدند.

طی آئینی به میزبانی دانشگاه تبریز از برگزیدگان چهارمین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد) تجلیل بعمل آمد. خانم فهیمه عابدی، دانشجوی دکتری آنالیز ریاضی، آقای مصطفی امانی ماچیانی، دانشجوی دکتری زراعت-اکولوژی و آقای سید علی موسوی گاوگانی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران-سازه از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراغه جزو این برگزیدگان معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه؛ آئین تجلیل از برگزیدگان چهارمین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد) به شکل ویدئوکنفرانس آنلاین به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

در این آئین که با حضور دانشجویان برگزیده و خانواده های آن ها، رئیس و معاونین دانشگاه تبریز، رؤسای دانشگاه های استان، علی پولاد بنیانگذار جشنواره و سایر مدعوین برگزار شد، از 100 دانشجوی برگزیده از 10 دانشگاه منتخب استان آذربایجان شرقی تجلیل به عمل آمد.
خانم فهیمه عابدی، دانشجوی دکتری آنالیز ریاضی، آقای مصطفی امانی ماچیانی، دانشجوی دکتری زراعت-اکولوژی و آقای سید علی موسوی گاوگانی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران-سازه از دانشگاه مراغه جزو این برگزیدگان معرفی شدند.

دکتر میررضا مجیدی،
رئیس دانشگاه تبریز ضمن تقدیر از برگزارکنندگان جشنواره افزود: اصولاً هر گردهمائی و نشستی که در مراکز دانشگاهی برگزار میشود علاوه بر نتایج علمی بایستی حاوی یک پیام فرهنگی و ادای یک رسالت اجتماعی باشد و پیام این نشست، اهمیت دادن به علم و آموختن دانش است و دانشگاه تبریز با هدف الگوسازی برای جوانان، ضمن برگزاری مراسم تجلیل از این دانشجویان نخبه، الگویی بین مراکز علمی کشور است.
رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به توانمندی ها و پتانسیل های بالای دانشجویان و دانش آموزان این مرز و بوم در عرصه های علمی و پژوهشی افزود: کسب رتبه در میان دانشگاه های تأثیرگذار جهان توسط دانشگاه های استان و احراز عناوین یک درصد برتر و پر استناد توسط اساتید این دانشگاه ها گواه توانمندی بالای اساتید و دانشجویان این خطه است و ضروری است مسئولین اجرائی استان، جهت حفظ این سرمایه های ملی و اجتماعی، حمایت های لازم را انجام دهند تا با بهرمندی از توانمندی و پتانسیل این نخبگان، شاهد ارتقا و رشد روز افزون ایران عزیز باشیم.
دکتر مجیدی پشتیبانی مادی و معنوی از نخبگان و استعدادهای برتر دانشجوئی را عامل برقراری ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت توصیف کرد و افزود: دانشگاه های نسل سوم علاوه بر رسالت آموزشی و پژوهشی، وظیفه حل نیازها و مشکلات جامعه و کاربردی نمودن نتایج پژوهشی را برعهده دارند و در این راستا، تأسیس پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان میتواند به حمایت از ایده های نخبگان و کاربردی نمودن آن ها منجر شود.
رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به حمایت خیرین و سازمان های مردم نهاد از آموزش عالی افزود: حمایت و سرمایه گذاری در بخش آموزش عالی، حمایت از نسل آینده است که علاوه بر گسترش فرهنگ بهره مندی از ظرفیت خیرین در امور آموزش عالی، موجب ایجاد انگیزه و تشویق جوانان و نخبگان در رسیدن به درجات عالی علمی و پژوهشی میشود و جا دارد از حمایت های آقای علی پولاد در این زمینه تشکر نمائیم.
در ادامه مراسم، دکتر محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی طی پیامی ضمن اشاره به برگزاری 400 جشنواره معتبر علمی در دنیا در راستای تشویق به علم آموزی و تجلیل از برگزیدگان علمی افزود: امروزه مؤلفه های مهم جامعه بشری در حال تغییر است و با شرکت خیرین و سازمان های مردم نهاد، امر تجلیل و تشویق برگزیدگان علمی به صورت جدی انجام میگیرد. درکشور ما نیز هرچند در سطح ملی، جشنواره هائی برگزار میشود، اما در سطح استانی جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد) جزو اولین هاست و جای تقدیر دارد.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به این که علم مهمترین مؤلفه ثروت آفرین در جهان امروز است، بر آمادگی کلیه دستگاه های اجرائی استان برای ایجاد تمهیدات لازم و حمایت از جامعه علمی - پژوهشی تأکید و برای برگزاری چنین جشنواره هائی اعلام آمادگی نمود.
در ادامه، علی پولاد، بنیانگذار مؤسسه فرهنگی و هنری حکیم نظامی و حامی مالی جشنواره با اشاره به اهداف این جشنواره در سال های آتی افزود: امیدواریم در سال های آینده بتوانیم دانشجویان استان های همجوار را نیز تحت پوشش جشنواره قرار دهیم. همچنین در سال آینده به پنجاه نفر از دانش آموزان نخبه استان نیز که در المپیادهای علمی معتبر حائز رتبه های برتر شده اند جوایزی اهدا خواهد شد.

دکتر حمید احمدی، رئیس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز و دبیر چهارمین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد) نیز ضمن ارائه یک گزارش اجمالی درخصوص فرایند برگزاری این جشنواره اعلام کرد: در این دوره از جشنواره، پس از بررسی 322 پرونده واصله توسط 83 عضو هیأت داوران جایزه، در نهایت 100 نفر از دانشجویان به عنوان نفرات برتر برگزیده شدند که از این تعداد، 44 نفر در مقطع دکتری تخصصی، 34 نفر در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای و 22 نفر در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل بوده اند. وی افزود از دانشجویان برگزیده با اهدای لوح سپاس، تندیس افتخار و جایزه نقدی تقدیر به عمل آمده است. مجموع جوایز نقدی در نظر گرفته شده برای نفرات منتخب نیز سه میلیارد و سیصد و ده میلیون ریال است که توسط علی پولاد تقبل شده است.

• در دوشنبه 8 دي 1399

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سال 1399

1399/10/21

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی سال 1399

1399/10/21

سه دانشجوی دانشگاه مراغه جزو برگزیدگان جایزه علی پولاد شناخته شدند.

1399/10/08

مدیر جدید تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراغه منصوب گردید.

1399/10/02

مدیر جدید آموزش دانشگاه مراغه منصوب گردید.

1399/10/02

گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری با تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه مراغه صورت گرفت.

1399/09/24

فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان برای سال ۱۴۰۰

1399/09/24

در آستانه هفته پژوهش؛