تاریخ : جمعه 7 آذر 1399

بیانیه بسیج کارکنان و اساتید دانشگاه مراغه به مناسبت سالروز تشکیل بسیج

بسیج کارکنان و اساتید دانشگاه مراغه به مناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفان بیانیه ای صادر نمود. متن این بیانیه بشرح ذیب می باشد.
بسم الله الرحمن الرحیم
وَأَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ (آیه 60 سوره انفال)

پنجم آذرماه یکی از درخشان ترین برگ های زرین انقلاب شکوهمند اسلامی و یادآور صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین در مقطع حساس و سرنوشت سازی است که نهال نوپای انقلاب اسلامی تازه پا گرفته بود. بدون تردید دور اندیشی، هوشیاری و درایت بی نظیر حضرت امام خمینی (ره) در تاسیس آن نهاد مقدس و هدایت و تدابیر روشنگرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی ( مدظله العالی) اساسی ترین عامل خنثی سازی توطئه ها در مقابل انقلاب اسلامی بوده و حوادث سال های بعد گواهی روشن بر درستی این تصمیم بوده است.
بسیج، میعادگاه همه اقشار مردم برای دفاع از انقلاب اسلامی و دستیابی به آرمانها و اهداف آن تا تشکیل تمدن نوین اسلامی است و امروز که نظام مقدس مان هدف تهاجم گسترده اقتصادی و فرهنگی استکبار جهانی قرار گرفته بیش از هر زمان دیگری نیازمند تقویت و نهادینه سازی فرهنگ بسیجی بوده و برای حفظ و استمرار فرهنگ و تفکر بسیج باید ابعاد و ویژگی های این پدیده مبارک بازشناسی و معنا شود.
امروزه نقش آفرینی بسیجیان با اخلاص و بابصیرت در عرصه هایی مانند علم و فناوری، فرهنگی و اجتماعی و سازندگی به ویژه در محرومیت زدایی و نیز مشارکت در طرح های بزرگ ملی از جمله مبارزه با بیماری منحوس کرونا و لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب در مواسات و کمک همدلانه به آسیب دیدگان از شرایط همه گیری بیماری کرونا، نشان از مسئولیت پذیری متعهدانه و راهگشایی آن در پیشرفت کشور از گردنه های دشوار دارد.
از همین رو توانمندسازی ملت ایران به ویژه اقشار دانشگاهی اعم از اساتید، کارکنان دانشگاهها و دانشجویان عزیز برای پیشبرد گام دوم انقلاب اسلامی از جمله ضرورتهای مهم و سرنوشت سازی است که بسیج و بسیجی آن را در دستور کار خود قرار داده و این اقدام راهبردی و راهبری هم حمایت دولت و مسئولان را می طلبد.
بی تردید استادان، کارکنان و دانشجویان بسیجی دانشگاهها با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و پیشرفتهای علمی و فکری خود با رویکرد حل المسائلی، زمینه رشد و تفکر بسیجی را در دانشگاهها و مراکز علمی فراهم نموده و در حال حاضر با خلاقیت و نوآوری با تکیه بر این تفکر به پیشرفتهای عظیم علمی در سطوح مختلف دست یافته اند.
بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه مراغه ضمن تبریک فرارسیدن هفته بسیج به آحاد بسیجیان سلحشور و مخلص و تجلیل از شهیدان و حماسه سازان این نهاد مقدس در عرصه های مختلف دفاع از انقلاب و میهن اسلامی، فرمایش حکیمانه مقام معظم فرماندهی کل قوا مبنی بر این که " بسیج متن حرکت نظام است و همه باید بسیجی باشیم" را نصب العین قرارداده و ضمن تجدید عهد، پشتیبانی همه جانبه خود را از این اسوه های ایثار و تلاش و خودباوری در سایه رهبری های داهیانه فرماندهی معظم کل قوا اعلام و تاکید می کند تردیدی نیست تفکر مقاومت و فرهنگ بسیجی ملت ایران تحت راهبری ولایت فقیه در آینده ای نه چندان دور موجبات تحقق آرزوی جامعه بشری در رهایی از چنگال سلطه گران و سلطه پذیران روزگار و زمینه های رشد علمی و فرهنگی را در رسیدن به قله های پیشرفت در سطح جهان و زندگی شرافتمندانه و سعاتمند را فراهم خواهد آورد. ان شاالله.

سیج کارکنان و اساتید دانشگاه مراغه
پنجم آذر یکهزار و سیصد و نود و نه
  • در جمعه 7 آذر 1399

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سال 1399

1399/10/21

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی سال 1399

1399/10/21

سه دانشجوی دانشگاه مراغه جزو برگزیدگان جایزه علی پولاد شناخته شدند.

1399/10/08

مدیر جدید تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراغه منصوب گردید.

1399/10/02

مدیر جدید آموزش دانشگاه مراغه منصوب گردید.

1399/10/02

گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری با تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه مراغه صورت گرفت.

1399/09/24

فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان برای سال ۱۴۰۰

1399/09/24

در آستانه هفته پژوهش؛