تاریخ : يکشنبه 13 مهر 1399

قدردانی وزیر علوم از نقش دانشگاهیان در مقابله با بیماری کرونا

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور تأکید کرد: دستاورد دانشگاهیان در مقابله با همه‌گیری بیماری کرونا در کنار اهتمام به حفظ چرخۀ حیات و فعالیت دانشگاهی، مصداق مبارزه در دو جبهه بود که به لطف الهی و با معاضدت و همت بلند جامعۀ دانشگاهی موجب فخر و مباهات نظام آموزش عالی کشور شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه؛ در متن نامه دکتر غلامی آمده است:
دوران دشوار پیدایش و همه‌گیری بیماری کووید –۱۹ که از اسفند سال گذشته و مقارن با شروع نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ آغاز شده و توفان آن آموزش عالی کشور ما را همچون بقیۀ نظام‌های آموزش عالی جهان درنوردیده، تجربۀ تازه و چالش پیچیده‌ای است که مستلزم حفظ آمادگی و اتخاذ تصمیمات مدبرانه در تمامی ارکان دانشگاهی است. دستاورد ما در مقابله با همه‌گیری این بیماری در کنار اهتمام به حفظ چرخۀ حیات و فعالیت دانشگاهی، مصداق مبارزه در دو جبهه بود که به لطف الهی و با معاضدت و همت بلند جامعۀ دانشگاهی موجب فخر و مباهات نظام آموزش عالی کشور شده است.
از نگاه اینجانب و همکارانم در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دستاوردهای ارزشمند نمیسال گذشته و برگزاری موفق کنکور سراسری حاصل برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های به‌موقع و اقدام‌ها و پشتیبانی‌های متناسب بوده است که آثار پربرکت حضور تک‌تک مدیران، اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان پرتلاش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در جای‌جای آن هویدا و محرز است.
وظیفۀ خود می‌دانم از نقش بی‌بدیل و ممتاز اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان سخت‌کوش، به دلیل همکاری با مدیران و همراهی با تصمیماتی که در سطح وزارت یا در سطح دانشگاه‌ها در پی مدیریت شرایط بحران اتخاذ شد، قدردانی و تشکر کنم.
در سمت یک عضو هیئت علمی، به این حقیقت آگاهم که همکاران ارجمندمان برای حصول اطمینان از یادگیری و آموزش دانشجویان و دستیابی به تکمیل و اتمام طرح‌های پژوهش و فناوری در سخت‌ترین شرایط، به‌رغم دشواری‌های ناشی از بیماری که خود و خانواده‌شان با آن مواجه بودند، با تقبل مسئولیت‌های جدید مانند تولید محتوای الکترونیکی یا یادگیری روش‌های اثربخش برگزاری کلاس‌های درس به شکل مجازی و ارتباط تنگاتنگ با دانشجویان و رفع نگرانی از خانواده‌های آن‌ها، از هیچ کوششی برای استمرار فعالیت‌های آموزشی دریغ نکردند. امیدوارم و انتظار دارم با تمهیداتی که از سوی شما اندیشیده شده است در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ نیز، که به احتمال زیاد التزام به مقابله با همه‌گیری بیماری مانع از برگشت دانشگاه‌ها به شرایط عادی خواهد شد، شاهد ادامۀ کوشش‌های اثربخش و بهبود در روند اصلاحات و عادات تغییریافته در دانشگاه‌ها با تأکید بر حفظ و ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش باشیم.
مستدعی است مراتب قدردانی و تکریم اینجانب را به بهترین شیوه‌ای که خود صلاح می‌دانید به اعضای محترم هیئت علمی، مدیران دلسوز و کارکنان عزیزی که در این شرایط دشوار، بی‌ادعا و ایثارگرانه در خدمت به نظام آموزش عالی کشور عزم خود را جزم‌تر و همت بلند خود را متعالی‌تر داشتند اعلام فرمایید.
از خداوند یکتا برای شما و تمامی این عزیزان سلامتی، عزت و دوام توفیقات را مسئلت دارم.
  • در يکشنبه 13 مهر 1399

گام های موثر دانشگاه مراغه در فرصت تعطیلی دانشگاه هابسوی دانشگاهی سبز

1399/05/15

1399/05/08

عضو هیات علمی دانشگاه مراغه جزو یک درصد دانشمندان پر استناد شیمی دنیا انتخاب شد.

1399/05/01

روابط عمومی دانشگاه مراغه جزو روابط عمومی های برتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب گرد ...

1399/04/23

موافقت قطعی با ایجاد رشته علوم ورزشی در دانشگاه مراغه

1399/04/17

انتصاب عضو هیات علمی به سمت سرپرست مدیریت اموردانشجویی دانشگاه مراغه

1399/04/11

تعاملات کاری و پژوهشی دانشگاه مراغه با کاوه سودا بیشتر می شود.

1399/07/28

ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1399

1399/07/27

ثبت نام از پذیرفته شدگان صرفا بر اساس سوابق تحصیلی آزمون کارشناسی سال 1399

1399/07/27

وزیر علوم در یادداشت صفحه اول روزنامه ایران تبیین کرد؛
آموزش الکترونیکی در عصر کرونا و پساکرونا

1399/07/20

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه

1399/07/19

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه

1399/07/19

قدردانی وزیر علوم از نقش دانشگاهیان در مقابله با بیماری کرونا

1399/07/13

راه اندازی دستگاه FTIR در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مراغه

1399/07/13

پیام رئیس دانشگاه مراغه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

1399/06/25

فعالیت­های مدیریت امور آزمایشگاه ­ها و کارگاه­­ های دانشگاه مراغه

1399/06/05

آئین گرامیداشت روز کارمند در دانشگاه مراغه برگزار گردید.

رئیس دانشگاه مراغه:
دانشگاه مراغه برای سومین سال متوالی در رتبه 21-30 قرار گرفت.