تاریخ : يکشنبه 15 ارديبهشت 1398

در حاشیه نکوداشت روز مراغه صورت گرفت:

حضور رئیس مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی و مدیر کل امور موزه های سازمان میراث فرهنگی در دانشگاه مراغه

با حضور دکتر منصور زاده، رئیس مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی و دکتر کارگر، مدیر کل امور موزه های سازمان میراث فرهنگی و هیات همراه در دانشگاه مراغه همزمان با نکوداشت روز مراغه جلسه مشترکی با مسئولین دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه، این جلسه که با حضور معاونین دانشگاه مراغه و رئیس مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی و مدیر کل امور موزه های سازمان میراث فرهنگی در دانشگاه مراغه برگزار گردید دو طرف به طرح مباحث مرتبط با دانشگاه پرداختند.

دکتر کارگر، مدیر کل امور موزه های سازمان میراث فرهنگی گفت: فقر فرهنگی اساس توسعه نیافتگی است. نباید میراث و گذشته خود را نادیده گرفت چرا که میتوان با بها دادن به آثار و میراث گذشتگان و داشته ها راه های توسعه یک مجموعه را هموار نمایید. مدیر کل امور موزه ها به جایگاه تاریخی مراغه اشاره نمود و گفت: مراغه از غنای فرهنگی و تاریخی قابل توجهی برخوردار است. شهری که از همه لحاظ سر آمد بوده و حدود 6 سال بعنوان پایتخت کشور شناخته شده امروز دانشگاهی با شعار " دانشگاهی به وسعت یک شهر" را در خود دارد که می تواند همچون زمان خواجه نصیر با گرد آوری دانشمندان روز دنیا در مناسبت های مختلف بر رشد و توسعه این شهر بیفزاید.
وی ضمن ابراز خرسندی از تدوین طرح موزه دانشگاه مراغه افزود: موزه های دانشگاهی یکی از انواع موزه های موجود در کشور و جهان می باشد که با راه اندازی آن میتوان علاوه بر گردشگر دانشگاهی از گردشگران شهری نیز بهره برد.
دکتر کار گر خاطر نشان کرد: وزارت علوم مدتی است که طرح موزه های علم و فناور را دنبال می نماید. نگاه های مختلفی به موزه های دانشگاهی وجود دارد که میتوان هر یک از آنها را بنا به صلاحدید مسولین دانشگاهی در محیط دانشگاه مراغه اجرا نمود. وی ابراز داشت: اداره کل امور موزه ها از هیچ کمکی در این راستا دریغ نمی نماید.
مدیر کل امور موزه های سازمان میراث فرهنگی افزود: تدوین دایره المعارف مراغه توسط مجموعه دانشگاه مراغه که کاملا کاری علمی و پژوهشی است می تواند در معرفی و شناخت این شهر تاریخی بسیار موثر واقع گردد.

دکتر منصور زاده، رئیس مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی نیز در این نشست ضمن اشاره به تاریخچه و نحوه فعالیت های مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی کشور گفت: این مرکز آموزش عالی در سال 1368 تاسیس و در جهت تامین کارشناسان مورد نیاز سازمان میراث فرهنگی فعالیت می نماید.
وی با بیان رشته های این مرکز آموزش عالی افزود: جهت ایجاد رشته های مرتبط و کاربردی میراث فرهنگی در دانشگاه مراغه آمادگی خود را اعلام داشته و امیدواریم در شهر دانشگاه مراغه، شاهد توسعه بیش از پیش دانشگاه مراغه باشیم.
دکتر منصور زاده در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مراغه باید برای برخود ببالد که فرهیختگانی را در خود پرورانده است که ثبت روز مراغه را دنبال نموده اند.

"اطلاعیه پرسشنامه سلامت روان و جسم "

اطلاعیه ثبت نام آزمون سراسری سال ۱۳۹۸

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۸

1398/06/24

آگهی تمدید اجاره غذا خوری مکمل دانشجویی(رستوران آزاد)

آگهی تمدید مناقصه عمومی (نوبت اول)؛ مدیریت امور پخت و پز غذای دانشجویان

1398/06/11

کانون دختران آفتاب دانشگاه مراغه برگزیده هفتمین جشنواره ملی رویش شد.

اطلاعیه ثبت نام دکترای سال ۱۳۹۸

1398/06/09

رئیس مرکز رشد واحد های فناور مراغه خبر داد:
دومین جلسه شورای فناوری مرکز رشد واحدهای فناور مراغه برگزار شد.

1398/06/06

پیام رئیس دانشگاه مراغه به مناسبت روز کارمند

1398/06/04

پیام رئیس دانشگاه مراغه به مناسبت عید غدیر

1398/05/28

آگهی مزاید عمومی غذا خوری مکمل دانشجویی(رستوران آزاد)

1398/05/27

با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛
دکتر محمدعلی لطف‌اللهی در سمت ریاست دانشگاه مراغه ابقا شد.

1398/05/24

نتایج پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد و دکترای سال ۱۳۹۸

1398/05/20

آگهی مناقصه عمومی (نوبت اول)؛ مدیریت امور پخت و پز غذای دانشجویان

1398/05/20

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون برخی از رشته های دانشگاه مراغه

1398/05/16

نمایه شدن تحریریه آنالیز ریاضی سهند دانشگاه مراغه در اسکوپوس

1398/05/06

در راستای انتقال تکنولوژی واحد های تصفیه فاضلاب توزیع شده :
واحد تصفیه فاضلاب توزیع شده بصورت پایلوت در دانشگاه مراغه راه اندازی شد.

1398/05/05

رئیس دانشگاه مراغه:
طرح الحاق مرکز تحقیقات نجوم اختر فیزیک مراغه را به دانشگاه مراغه به فال نیک می گیریم.

1398/05/02

انتصاب رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه

1398/05/02

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مراغه و موسسه تحقیقاتی و آموزشی نانو بیو تکنولوژی و نانو ...