تاریخ : دوشنبه 17 دي 1397

حال و هوای فصل امتحانات در دانشگاه مراغه

دانشجویان دانشگاه مراغه این روزها در تکاپو و تلاش هستند تا در ترم پاییزه بهترین عملکرد را برای این فصل رقم بزنند.

این روزها با ورود به فصل امتحانات که مصادف با فصل سرد زمستان است، حال و هوای خاصی در دانشگاه مراغه حاکم است و دانشجویان برای دست یافتن به نمرات عالی در ترم پاییزه در تکاپو و تلاش هستند تا بهترین عملکرد را برای این فصل رقم بزنند و برای دست‌یابی به این هدف، تعداد کثیری از دانشجویان در کتابخانه مرکزی دانشگاه مراغه، خوابگاه‌ها و ... ساعت‌های طولانی به مطالعه می‌پردازند تا برای روز امتحان آمادگی کامل را کسب کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه امتحانات ترم پاییزه از تاریخ 15 دی تا 27 دی در  سالن امتحانات دانشکده کشاورزی، فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی برگزار می‌گردد
به گفته مدیر آموزش، پیش از شروع امتحانات با هماهنگی‌های انجام گرفته با دانشکده‌ها سعی شد تا هر دانشکده یک کلاس به عنوان اتاق مطالعه برای دانشجویان اختصاص دهد، همچنین در شورای آموزشی مقدور گردید، تمامی اساتید در جلسه امتحانی درس خود حاضر باشند و به سوالات دانشجویان در زمان برگزاری امتحان، پاسخ دهند.
دکتر جانمحمدی در ادامه افزود: سیاست دانشگاه به گونه‌ای است که از جلسه امتحانی به عنوان یکی از جلسات تقویم آموزشی در نظر گرفته شود و تمامی اساتید در اتاق خود و دانشکده مربوطه حضور داشته باشند تا سوالات و اشکالات احتمالی دانشجویان را رفع رجوع نمایند.
ایشان ادامه دادند: برای تسریع امور، مقدور گردید، ثبت نمرات دانشجویان در بازه‌های زمانی مقدور شده در سامانه سما ثبت گردد تا دانشجویان از وضعیت خود مطلع گردند
ایشان در پایان تصریح کردند: تمامی امتحانات عملی و آزمایشگاهی قبل از شروع امتحانات کتبی برگزار گردید و در مجموع سعی شد، برگزاری امتحانات با نظم و انضباط بیشتری برگزار گردد.

رئیس کتابخانه مرکزی در ارتباط با فصل امتحانات گفت: در فصل امتحانات با توجه به نیاز دانشجویان برای مطالعه در محیطی آرام و بی سر و صدا مثل کتابخانه سعی شده است از طرف کتابخانه مرکزی تا حد توان این نیاز مرتفع شود، طوری که زمان سالن مطالعه کتابخانه از ساعت 16 به ساعت 20 افزایش یافته است و در روزهای پنجشنبه و جمعه نیز دایر می‌باشد
حسین سلیمانی در پایان ضمن اشاره به اینکه، سالن مطالعه برادران و خواهران از هم مجزا شده است، فرمود: در خوابگاه خواهران نیز اتاقی به این منظور در نظر گرفته شده است.

• در دوشنبه 17 دي 1397

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی مرکز نجوم و اخترفیزیک دانشگاه مراغه

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه

1400/04/20

به همت بنیاد مراغه شناسی برگزار گردید:
سمپوزیوم "ابن فوطی" کتابدار رصدخانه مراغه

1400/04/08

رئیس دانشگاه مراغه خبر داد:
دانشکده های علوم پایه و فنی مهندسی دانشگاه مراغه به قوت خود باقی خواهند ماند.

1400/04/01

افتخارآفرینی کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراغه در نهمین جشنواره ملی رویش

1400/03/26

طرح ملی بررسی سیمای زندگی دانشجویان(موج چهارم)