تاریخ : سه شنبه 11 دي 1397

نخستین جشنواره رویش دانشگاه مراغه با معرفی و تجلیل از برترین ها به کار خود پایان داد.

آیین اختتامیه نخستین جشنواره رویش دانشگاه مراغه با اعلام برگزیدگان بخش های مختلف فرهنگی و هنری جشنواره، با حضور مسئولین دانشگاه و دانشجویان فعال و دست اندرکارکانون های فرهنگی، دینی، هنری و اجتماعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه: در این آیین دکتر لطف الهی یقین، رییس دانشگاه مراغه ، ضمن تایید وتحسین دستاوردها، آثار وعملکرد کانونها در نخستین جشنواره رویش دانشگاهی عنوان کرد: از دید عالمان و اندیشمندان مصلح، حرکت به سوی کمال، غایت اراده و انگیزه هر انسانی است و کمال گرایی همواره نظرگاه انسانهای بزرگ و متفکر بوده است، من به جرأت می توانم بگویم که در این کار و فعالیت شما میل به کمال را دیدم و بسیار خرسندم که دانشگاه  به آن درجه از بلوغ فرهنگی رسیده است که شاهد بالندگی و کمال گرایی بیش از پیش دانشجویان عزیز هستیم .
دکتر لطف الهی افزود : تلاش و تکاپوی ارزشمند دانشجویان در کانونها، هم در ایجاد فضای نشاط و پویایی دانشگاه مؤثراست و هم زمینه ای است جهت رشد فکری، تربیتی و معنوی خود دانشجویان .لذا فرصت جشنواره رویش حقیقتاً مغتنم است و ما به ظرفیت ها، توانمندیها و استعدادهای ناب شما جوانان نخبه و فرهیخته باور داریم.
دکتر لطف الهی در خصوص اهمیت توسعه ی فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ادامه داد: دانشگاه یک نهاد فرهنگی است و ایجاد فضای فرهنگی مطلوب بر ماموریت و رویکرد اصلی دانشگاه که همان رسالت علمی و پژوهشی است، اثرمثبت و سازنده ای خواهد داشت.

در ادامه حجت الاسلام دکتر صفرزاده معاون فرهنگی و اجتماعی با بیان حدیثی از امیرالمومنین علی(ع) در باب حقیقت و اهمیت رشد و تربیت معنوی و فرهنگی جوانان گفت : 12 کانون در زمینه های فرهنگی، ادبی و هنری، دینی و مذهبی و اجتماعی در این جشنواره مشارکت فعال و موفق ارائه کردند که جا دارد به همه دست اندرکاران جشنواره اعم از دانشجویان عزیز و همکاران فرهنگی خدا قوت و خسته نباشید عرض کنم و امیدوارم که نخستین جشنواره دانشگاهی رویش زمینه ساز کسب افتخارات ارزنده در ادوار آتی جشنواره های ملی رویش باشد کما اینکه عملکرد فعالان فرهنگی دانشگاه در جشنواره های ملی حرکت، تیترو... بسیار چشم گیر و حائز اهمیت بوده است.

سپس حجت الاسلام دکتر شمسی مسئول نهاد رهبری دانشگاه گفت: دو عنصر علم و فرهنگ در محیط دانشگاه و جامعه، بیشترین تاثیر را در جهت بخشی به حرکت جامعه دارند.ارزش علم که کاملاً  مشخص است و به فرموده امام علی (ع) : « العلم سلطان». اما فرهنگ چه جایگاهی دارد؟ تعابیر و تعاریف مختلفی صورت گرفته است لکن به زبان ساده و تمثیلی می شود گفت: فرهنگ به مثابه خون در رگهای بدن است، خون سالم، حیات و زندگی سالم در پی دارد وبالعکس. البته فرهنگ هم ابعاد ی دارد مانند: هنجارها ، ارزش ها، نهاد ها، ادبیات، هنر و... که در یک جامعه به خلق آثار فرهنگی و هنری می انجامد وتربیت شاعر، هنرمند، موسیقیدان، بازیگرو... از همین رهگذر است .
حجت الاسلام شمسی افزود : فرهنگ، پیشران و رشد دهنده یک جامعه است و در جامعه اسلامی ما خرده فرهنگ ها  جایگاه موثری دارند هر یک از اقوام با فرهنگ و آداب و رسوم خاص خود تولید محتوای فرهنگی می کنند، گروه های مختلف فرهنگی و هنری با سلایق مختلف تولید محتوای فرهنگی و هنری می کنند، همه ی اینها رشد دهنده یک جامعه است و جشنواره رویش بهترین فرصت جهت هم افزایی فرهنگی و هنری و شناسایی استعداد هاست و لذا اتفاق مبارکی است .
در ادامه آقایان: ودود دوستی رییس کمیته داوران، جواد مهدوی مدیر فرهنگی دانشگاه و شهاب حسن نژاد دبیر اجرایی جشنواره به ارائه گزارش و ایراد سخن پرداختند و کلیپ هایی از روند برگزاری جشنواره پخش شد و در خاتمه از هیات داوران و برگزیدگان بخش های مختلف به شرح زیر با اهدای تندیس جشنواره و لوح سپاس تقدیر بعمل آمد.

برگزیدگان بخش کانون ها:

رتبه اول: سپهر نیازی
رتبه شایسته تقدیر: علیرضا حشمتی
رتبه شایسته تقدیر: شیدا چیلاسی
رتبه شایسته تقدیر موسیقی آئینی و مذهبی: گروه تواشیح نور الزهرا (س)

برگزاري اولين جلسه شوراي فناوري مرکز رشد واحدهاي فناور مراغه

1397/10/26

برگزاری سالانه 3 یا 4 دوره HSE در دانشگاه مراغه

1397/10/23

1397/10/23

کسب رتبه برتر سلف سرویس و ارتقاء رتبه خوابگاه‌های دانشگاه مراغه

1397/10/22

پروژه ای که بعد از چندین سال به همت خیرین اجرا شد.

1397/10/18

حال و هوای فصل امتحانات در دانشگاه مراغه

1397/10/17

1397/10/11

ارتقای مرتبه علمی اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه

1397/10/11

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهنسی دانشگاه مراغه

1397/10/10

نشست اساتید دانشگاه های ژاپن و دانشگاه مراغه با هدف بررسی آثار تاریخی مراغه

1397/10/10

انتصاب رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه مراغه

1397/10/03

انتصاب استاد دانشگاه مراغه به عنوان عضو چهارمین دوره هیات نظارت، ارزیابی و تضمین عتف استان ...

1397/10/01

ویژه نامه هفته پژوهش در دانشگاه مراغه منتشر شد.

1397/09/25

نخستین جشنواره دانشگاهی رویش در دانشگاه مراغه آغاز به کار کرد.

1397/09/25

درخشش نشریات دانشجویی دانشگاه مراغه در جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاههای شمالغرب کشور

1397/09/22

با برگزاری انتخابات، هیات موسس شورای صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه مراغه مشخص شدند.

1397/09/19

بزرگداشت روز دانشجو با شور و نشاط خاصی در سالن دانشجوی دانشگاه مراغه برگزار گردید.

1397/09/19

ساخت نانو حسگرِ تشخیص سرطان پروستات