تاریخ : دوشنبه 5 آذر 1397

دومین همایش "بسیج و آینده انقلاب اسلامی" به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه مراغه برگزار گردید.

دومین همایش "بسیج و آینده انقلاب اسلامی" به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، با سخنرانی فرمانده سپاه ناحیه مراغه و هیئت رئیسه ی دانشگاه مراغه در سالن فجر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه؛ در این همایش که با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه مراغه و به همت پایگاه مقاومت شهید نجات اللهی کارکنان دانشگاه مراغه برگزار گردید سرهنگ پاسدار، سامی فرمانده سپاه ناحیه مراغه ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی و به برکت نیروی عظیم و مردمی بسیج، نفوذ معنوی کشور عزیزمان در منطقه و در میان امت اسلامی بیش از پیش بسط یافته و در مقابل دشمنی ها، توطئه ها و خباثت های قدرت های مستکبر و دست نشانده، حقیقتا چشم امید ملت های مظلوم به ایران اسلامی است.
فرمانده سپاه ناحیه مراغه ضمن اشاره به جایگاه بسیج افزود: بسیجی گوش به فرمان ولایت است.در دفاع مقدس جانانه از میهن و ملت دفاع کرد، در بحران ها، بلایا و فتنه ها همواره در کنار مردم و همراه بی ادعای دولت ها در مسیر سازندگی و آبادانی کشور بوده است و در ایجاد امنیت پایدار تلاش و مجاهدت کرده است و امروز نیز در قامت یک عنصر فرهنگی موثر بویژه در دانشگاه ها و مراکز علمی و آموزشی در پاسداری و صیانت از انقلاب اسلامی فعالت می نماید.

دکتر محمد علی لطف الهی یقین، رئیس دانشگاه مراغه نیز در این همایش ضمن تبریک هفته شکوهمند بسیج و تقارن آن با سالروز ولادت حضرت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) گفت: هفته ی مبارک بسیج مترادف با نام جوانمردانی است که عطر وجودشان عالمی را پرفروغ و مصفّا می کند. بسیج تندیس پایداری و رمز جاوید مبارزه با بیدادگر است. بلند همّتانی که به دور از وسوسه های دنیا و بی رغبت به جاذبه های زندگی در سایه ایمان خالص و عمل صالح، جامه ی جهاد بر تن کرده و در صف مجاهدان فی سبیل ا... قرار گرفتند و بدین سان به حیاتی طیبه دست یافتند.
رئیس دانشگاه مراغه افزود: انقلاب ما یک انقلاب الهی، ارزشی و معنوی بود و از اهداف عمده آن، حاکمیت اخلاق و معارف اسلامی در جامعه است. بسیجیان با ارزش گذاشتن به معنویات و عمل نمودن به دستورات دینی و دارا بودن اخلاق اسلامی، می توانند در حفظ، تبلیغ و اشاعه فرهنگ و معارف اسلامی بکوشند و دیگران را به ارزش های اسلامی راغب سازند.
دکتر لطف الهی یقین خاطر نشان کرد: بی شک توسعه و خودکفایی کشور با توسعه علمی و فناوری ارتباط تنگاتنگ دارد. کشور عزیزمان هر چه از توان علمی بالا و از صنعت و فناوری پیشرفته برخوردار باشد، با همت و پشتکار و نیروی ایمان مردم، می تواند مراحل آبادانی و سازندگی را با قدرت و سرعت مضاعف، طی نماید. در این عرصه نیز، بسیجیان بعنوان نیرو های اصیل و پیش برنده انقلاب اسلامی می بایست توان علمی خویش را بالا برده و با افزایش مهارتها و دست یافتن به تجارب و تخصص های لازم، هرکدام در رشته و حرفه ای، با اخلاص و دلسوزی که نسبت به میهن اسلامی دارند، چرخه های تولید، خودکفایی و استقلال همه جانبه را به گردش درآورند.

"اطلاعیه پرسشنامه سلامت روان و جسم "

اطلاعیه ثبت نام آزمون سراسری سال ۱۳۹۸

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۸

1398/06/24

آگهی تمدید اجاره غذا خوری مکمل دانشجویی(رستوران آزاد)

آگهی تمدید مناقصه عمومی (نوبت اول)؛ مدیریت امور پخت و پز غذای دانشجویان

1398/06/11

کانون دختران آفتاب دانشگاه مراغه برگزیده هفتمین جشنواره ملی رویش شد.

اطلاعیه ثبت نام دکترای سال ۱۳۹۸

1398/06/09

رئیس مرکز رشد واحد های فناور مراغه خبر داد:
دومین جلسه شورای فناوری مرکز رشد واحدهای فناور مراغه برگزار شد.

1398/06/06

پیام رئیس دانشگاه مراغه به مناسبت روز کارمند

1398/06/04

پیام رئیس دانشگاه مراغه به مناسبت عید غدیر

1398/05/28

آگهی مزاید عمومی غذا خوری مکمل دانشجویی(رستوران آزاد)

1398/05/27

با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛
دکتر محمدعلی لطف‌اللهی در سمت ریاست دانشگاه مراغه ابقا شد.

1398/05/24

نتایج پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد و دکترای سال ۱۳۹۸

1398/05/20

آگهی مناقصه عمومی (نوبت اول)؛ مدیریت امور پخت و پز غذای دانشجویان

1398/05/20

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون برخی از رشته های دانشگاه مراغه

1398/05/16

نمایه شدن تحریریه آنالیز ریاضی سهند دانشگاه مراغه در اسکوپوس

1398/05/06

در راستای انتقال تکنولوژی واحد های تصفیه فاضلاب توزیع شده :
واحد تصفیه فاضلاب توزیع شده بصورت پایلوت در دانشگاه مراغه راه اندازی شد.

1398/05/05

رئیس دانشگاه مراغه:
طرح الحاق مرکز تحقیقات نجوم اختر فیزیک مراغه را به دانشگاه مراغه به فال نیک می گیریم.

1398/05/02

انتصاب رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه

1398/05/02

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مراغه و موسسه تحقیقاتی و آموزشی نانو بیو تکنولوژی و نانو ...