تاریخ : سه شنبه 6 آذر 1397

امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری و دانشگاه مراغه و اخذ مجوز تاسیس کلینیک حقوق شهروندی

به منظور بسط و توسعه همکاری های علمی، آموزشی، پژوهشی و اجرایی و همچنین استفاده از ظرفیت ها و توانمندیهای طرفین، تفاهم نامه حقوق شهروندی میان معاونت حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری به نمایندگی دکتر محمود عباسی و دانشگاه مراغه به نمایندگی دکتر محمد علی لطف الهی یقین در محل وزارت دادگستری منعقد گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه؛ طی این تفاهم نامه که به همت گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه مراغه و مشاوره عضو هیئت علمی گروه حقوق دانشگاه مراغه فراهم گردید علاوه بر بسترهای همکاری علمی، تجربی، پژوهشی، کارگاهی و تعاملات ملی و بین المللی میان دانشگاه مراغه و وزارت دادگستری تهران در حوزه مسائل مربوط به حقوق شهروندی، مجوز تاسیس کلینیک حقوق شهروندی برای دانشگاه مراغه اخذ گردید.

در این تفاهمنامه مقرر گردید که با همکاری طرفین، انجمن حقوق شهروندی تاسیس شده و همایش، سمینار، میزگرد، کارگاه آموزشی و اجرای دورههای آموزشی کوتاه مدت با هدف افزایش آگاهیهای عمومی در زمینه های اخلاق حرفه ای، حقوق بشر و حقوق شهروندی در محل دانشگاه، وزارتخانه و یا دستگاههای مورد توافق برگزار شود. بر اساس سیاستگذاری اولیه اجرای این برنامه، در جلسه نخست نشست مسئولین دانشگاه مراغه و وزارت دادگستری مقرر شد که دوره های تخصصی آموزش مربی حقوق شهروندی و کارآموزی کلینیک حقوق شهروندی با همکاری دستگاههای مربوطه برگزار شده و کارآموزانی که با موفقیت و با کسب امتیاز لازم از این دوره ها گذر می کنند به وزارت دادگستری برای انتصاب به سمتهای مربوطه معرفی شوند؛ در این جلسه همچنین توافق شد که در سال جاری، نخستین همایش حقوق شهروندی در دانشگاه مراغه با دعوت از مسئولین و صاحبنظران برگزار شود.

در خلال انعقاد تفاهمنامه، به حکم هیئت رئیسه انجمن حقوق پزشکی ایران، دکتر آرین پتفت عضو هیات علمی گروه حقوق دانشگاه مراغه به عنوان ریاست نمایندگی این انجمن منصوب گردید. وی از اعضای فعال و دائم انجمن بوده و بنیانگذار حقوق عصب شناختی در ایران است.
رئیس انجمن حقوق پزشکی ایران گفت: امیدواریم با همت و تعاون همکاران و مسئولین محترم دانشگاه مراغه، در راستای توسعه علم حقوق پزشکی و تربیت متخصصین این علم برای ارائه مشاوره و خدمترسانی در بیمارستانهای سطح کشور گامهای مؤثری برداریم.
وی خاطر نشان نمود که یکی از سیاستهای کلی ما در این برنامه، راهاندازی دانش میان رشته ای عصب-حقوق در دانشگاه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

"اطلاعیه پرسشنامه سلامت روان و جسم "

اطلاعیه ثبت نام آزمون سراسری سال ۱۳۹۸

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۸

1398/06/24

آگهی تمدید اجاره غذا خوری مکمل دانشجویی(رستوران آزاد)

آگهی تمدید مناقصه عمومی (نوبت اول)؛ مدیریت امور پخت و پز غذای دانشجویان

1398/06/11

کانون دختران آفتاب دانشگاه مراغه برگزیده هفتمین جشنواره ملی رویش شد.

اطلاعیه ثبت نام دکترای سال ۱۳۹۸

1398/06/09

رئیس مرکز رشد واحد های فناور مراغه خبر داد:
دومین جلسه شورای فناوری مرکز رشد واحدهای فناور مراغه برگزار شد.

1398/06/06

پیام رئیس دانشگاه مراغه به مناسبت روز کارمند

1398/06/04

پیام رئیس دانشگاه مراغه به مناسبت عید غدیر

1398/05/28

آگهی مزاید عمومی غذا خوری مکمل دانشجویی(رستوران آزاد)

1398/05/27

با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛
دکتر محمدعلی لطف‌اللهی در سمت ریاست دانشگاه مراغه ابقا شد.

1398/05/24

نتایج پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد و دکترای سال ۱۳۹۸

1398/05/20

آگهی مناقصه عمومی (نوبت اول)؛ مدیریت امور پخت و پز غذای دانشجویان

1398/05/20

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون برخی از رشته های دانشگاه مراغه

1398/05/16

نمایه شدن تحریریه آنالیز ریاضی سهند دانشگاه مراغه در اسکوپوس

1398/05/06

در راستای انتقال تکنولوژی واحد های تصفیه فاضلاب توزیع شده :
واحد تصفیه فاضلاب توزیع شده بصورت پایلوت در دانشگاه مراغه راه اندازی شد.

1398/05/05

رئیس دانشگاه مراغه:
طرح الحاق مرکز تحقیقات نجوم اختر فیزیک مراغه را به دانشگاه مراغه به فال نیک می گیریم.

1398/05/02

انتصاب رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه

1398/05/02

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مراغه و موسسه تحقیقاتی و آموزشی نانو بیو تکنولوژی و نانو ...