تاریخ : يکشنبه 13 آبان 1397

فراخوان جشنواره هنری هفته پژوهش با موضوع فرصت‌ها و چالش‌های ملی ویژه پژوهشگران، دانشجویان و دانش‌آموزان جهت مطالعه و شرکت
شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری یکی از شوراهای عالی کشور است که وظیفه هدایت حوزه‌های پژوهش، علوم و فناوری را بر عهده دارد و ریاست آن را طبق قانون، رییس جمهور بر عهده دارد. حوزه‌هایی که این شورا در آن‌ها ایفای نقش می‌کند و وظایفی را بر عهده دارد به‌طور معمول ارتباط با مخاطبان خاص دارد و سطح عمومی جامعه از نحوه تاثیرگذاری یا اثربخشی تصمیمات بی‌خبر می‌ماند و با تاثیرات و خروجی‌های تصمیمات آن ارتباطی برقرار نمی‌کند.
از این رو دبیرخانه شورا تصمیم گرفت بر اساس تجربه سال‌های اخیر، در هفته آخر آذرماه که به نام پژوهش نامگذاری شده و قصد آن دارد که پژوهش را قدر بداند و منزلت پژوهشگران را ارتقا بخشد، با استفاده از زبان هنر از نگاه مخاطبانی که شاید تا کنون مورد توجه نبوده‌اند جنبه‌هایی از مسایل و ویژگی‌های کشور عزیزمان ایران را که با حوزه‌هایی فناوری‌های نوین و نوآوری سر و کار دارد شناسایی کند و مورد استفاده قرار دهد، این نگاه که با استفاده از زبان کاریکاتور، عکس، نقاشی، انیمیشن و فیلم مستند کوتاه به تصویر کشیده می‌شود باید قادر باشد به‌دور از منفی‌نگری و توجه ویژه به فرصت‌ها و ظرفیت‌های انسانی و همچنین فناورانه، به این مسایل و ویژگی‌ها بنگرد و تصمیم‌گیران این حوزه را با دریچه نگاهی متفاوت مواجه سازد. باور ما این است نگاه جوانان و نوجوانان این سرزمین، نگاهی خردمندانه، جستجوگر و جسورانه است که می‌تواند در بسیاری از زمینه‌ها راهگشا و ویژه باشد.
از شما تقاضا می‌کنیم در حوزه‌هایی که معرفی شده‌اند با ارسال آثار خود، ما را با دنیای جدیدی آشنا سازید. لازم به ذکر است آثار منتخب در نمایشگاهی خاص به نمایش در‌خواهند آمد و مورد تجلیل و قدردانی قرار می‌گیرند. همچنین برخی نهادهای بین‌المللی نیز خواهان حضور در این برنامه و بهره‌مندی از آثار ارسالی برای این رویداد هستند.
منتظر دریافت هنرنمایی‌های شما هستیم.
شاداب و تندرست باشید.

برگزارکننده: دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری
موضوع: فرصت‌ها و چالش‌های ملی

زیرعنوان‌ها:
مدیریت آب و خاک
حمل و نقل و آلودگی محیط زیست
سلامت و درمان
فرهنگ و سرمایه اجتماعی
فضای مجازی

بخش‌ها:
پژوهشگران و دانشجویان
دانش‌آموزان

رشته‌ها:
کاریکاتور
عکاسی
نقاشی
فیلم کوتاه مستند (حداکثر 60 ثانیه)*
انیمیشن (حداکثر 60 ثانیه)*
* آثار تهیه‌شده با موبایل نیز با رعایت شرایط ذکر شده در بخش مقررات ارسال آثار، قابل قبول است.

شرایط شرکت:
رشته کاریکاتور:
تعداد آثار ارسالی: حداکثر 3 اثر
اندازه آثار: A4 (2480 در 3508 پیکسل)
کیفیت: 300 dpi

رشته عکاسی:
تعداد آثار ارسالی:حداکثر 3 اثر

رشته نقاشی:
تعداد آثار ارسالی: حداکثر 5 اثر
اندازه آثار: A3 (4961 در 3508 پیکسل)
کیفیت: 300 dpi
تکنیک: آزاد

رشته فیلم کوتاه مستند (حداکثر 60 ثانیه):

تعداد آثار ارسالی: حداکثر 3 اثر
تمامی آثار ارسالی بایستی با کادر افقی و نسبت تصویرهای 9×16 ویا 3×4 و در ابعاد حداقل 720 ×1280 فیلمبرداری شده باشند.
فرمت های قابل پذیرش شامل موارد عمومی و استاندارد از قبیل MPEG – H.264 – AVI – MP4 –  MOV و MXF می‌باشند. لطفا از ارسال فیلمهایی با فرمتهای متفرقه و بیکیفیت مانند 3GP خودداری فرمایید.

تذکر مهم: از آنجا که در این جشنواره فرآیند ارسال فیلمها به دبیرخانه جشنواره یک مرحلهای است، در صورت انتخاب هر فیلم برای بخش مسابقه، فایل ارسال شده توسط فیلمساز، مستقیماً و بدون هیچ تغییری در جشنواره به نمایش در خواهد آمد. از این رو اکیداً از ارسال آثار خود به صورت  DVD video یا همان VOB خودداری فرمایید.

رشته انیمیشن (حداکثر 60 ثانیه):
تکنیک: آزاد
فرمتهای قابل پذیرش شامل موارد عمومی و استاندارد از قبیل MPEG – H.264 – AVI – MP4 –  MOV و MXF
می‌باشند. لطفا از ارسال فیلمهایی با فرمتهای متفرقه و بی‌کیفیت مانند 3GP خودداری فرمایید.

شرایط و قوانین شرکت در جشنواره:
- تمام شرکت کنندگان باید از طریق نشانی اینترنتی www.atf.gov.ir در جشنواره ثبت نام و آثار خود را ارسال کنند.
- شرکت کردن در بیش از یک رشته، بلامانع است اما برای شرکت در هر رشته، فرایند ثبت نام باید به طور جداگانه انجام شود.
- آثاری که قواعد شرکت را رعایت نکرده باشند، پذیرفته نخواهند شد.
- مسئولیت آثار ارسالی (از جمله عواقب ناشی از اصل نبودن اثر، عدم انطباق با قوانین و ضوابط کشور ایران) به عهده ارسال‌کننده اثر است.
- برگزار‌کننده جشنوراه، حق انتشار آثار ارسالی را با ذکر نام صاحب اثر به هر نحو ممکن خواهد داشت.

مهلت ارسال آثار: 30 آبان 1397

جوایز:
بخش دانش‌آموزان:
در هر رشته:
نفر اول: 3 میلیون تومان به همراه لوح تقدیر
نفر دوم: 2 میلیون تومان به همراه لوح تقدیر
نفر سوم: 1 میلیون تومان به همراه لوح تقدیر

بخش دانشجویان و پژوهشگران:
در هر رشته:
نفر اول: 4 میلیون تومان به همراه لوح تقدیر
نفر دوم: 3 میلیون تومان به همراه لوح تقدیر
نفر سوم: 2 میلیون تومان به همراه لوح تقدیر

نمایشگاهی از آثار منتخب برگزار و از برندگان طی مراسمی تقدیر به عمل خواهد آمد.
به تمام شرکت کنندگان گواهی شرکت اعطا خواهد شد.
شرکت در جشنواره پذیرفتن قوانین و شرایط جشنواره است که در این فراخوان آورده شده است.

برگزاري اولين جلسه شوراي فناوري مرکز رشد واحدهاي فناور مراغه

1397/10/26

برگزاری سالانه 3 یا 4 دوره HSE در دانشگاه مراغه

1397/10/23

1397/10/23

کسب رتبه برتر سلف سرویس و ارتقاء رتبه خوابگاه‌های دانشگاه مراغه

1397/10/22

پروژه ای که بعد از چندین سال به همت خیرین اجرا شد.

1397/10/18

حال و هوای فصل امتحانات در دانشگاه مراغه

1397/10/17

نخستین جشنواره رویش دانشگاه مراغه با معرفی و تجلیل از برترین ها به کار خود پایان داد.

1397/10/11

ارتقای مرتبه علمی اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه

1397/10/11

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهنسی دانشگاه مراغه

1397/10/10

نشست اساتید دانشگاه های ژاپن و دانشگاه مراغه با هدف بررسی آثار تاریخی مراغه

1397/10/10

انتصاب رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه مراغه

1397/10/03

انتصاب استاد دانشگاه مراغه به عنوان عضو چهارمین دوره هیات نظارت، ارزیابی و تضمین عتف استان ...

1397/10/01

ویژه نامه هفته پژوهش در دانشگاه مراغه منتشر شد.

1397/09/25

نخستین جشنواره دانشگاهی رویش در دانشگاه مراغه آغاز به کار کرد.

1397/09/25

درخشش نشریات دانشجویی دانشگاه مراغه در جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاههای شمالغرب کشور

1397/09/22

با برگزاری انتخابات، هیات موسس شورای صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه مراغه مشخص شدند.

1397/09/19

بزرگداشت روز دانشجو با شور و نشاط خاصی در سالن دانشجوی دانشگاه مراغه برگزار گردید.

1397/09/19

ساخت نانو حسگرِ تشخیص سرطان پروستات