تاریخ : سه شنبه 12 تير 1397

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاهها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 3 کشور به میزبانی دانشگاه مراغه برگزار گردید.

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاهها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 3 کشور با حضور مدیران روابط عمومی منطقه و رییس دانشگاه مراغه با هدف بحث و بررسی در خصوص چگونگی همکاری اعضای منطقه و تبادل نظر و هم اندیشی در خصوص تقویم عملکرد و فعالیت منطقه 3 در سال 1397 در سالن اوحدی دانشگاه مراغه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه؛ دکتر محمد علی لطف اللهی یقین، رییس دانشگاه مراغه در این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور مدیران روابط عمومی دانشگاهها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 3 کشور در باغ شهر ایران گفت: از بابت میزبانی مدیران روابط عمومی منطقه در پایتخت نجوم و اولین شهر دانشگاهی جهان اسلام خوشحالیم و بر خود می بالیم. وی افزود:  در عصر حاضر اگرچه نگوییم ارتباطات اولین عنصر و اساسی ترین اصل مورد نیاز بشر است، اما به جرأت می توان گفت یکی از بنیادی ترین دانش ها و مهمترین عوامل پیشرفت انسان امروزی و شالوده و زیربنای سایرعلوم قرن ماست.
روابط عمومی، هنر و علم اجتماعی است که درون و برون دستگاه را به هم پیوند می دهد. روابط عمومی نقشهای گوناگونی را درجایگاههای متفاوت وشرایط متمایز ازیکدیگر ایفا می‎کند. اما دو نقش قابل تفکیک آن درارتباطات درون سازمانی وبرون سازمانی ازمیان سایر نقشها نمایان‎تر و مهمتر است. روابط عمومی هنرش این است که بتواند امکانات وشرایط محیط بیرونی را تشخیص دهد وآنان را با امکانات درون سازمان پیوند دهد و اجرای فرامین درون سازمانی را تسهیل نماید ودرنهایت ارتباط سازمان را با بیرون ازآن، بدرستی برقرار سازد. که دراین راستا اولین قدم شناخت محیط وسازمان مربوطه است ومنظور از این شناخت ، شناسایی و بررسی نقاط قوت وضعف است روابط عمومی هدف و چگونگی کلید برنامه ها را ترسیم می کند پس روابط عمومی مشاور امین رییس دانشگاه  و کلیه کارکنان دستگاه است. پس لازم است که مدیر و کارکنان صددرصد به وی اعتماد داشته باشند. رئیس دانشگاه مراغه بیان داشت: روابط عمومی چشم و چراغ یک دستگاه است. روابط عمومی است که باید همه چیز را ببیند پس روابط عمومی حافظ منافع دانشگاه و کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان است . به همین دلیل است که  روابط عمومی به دلیل ماهیت خاص خود وضرورت ارتباط مستمر، زیرنظر مستقیم رییس دانشگاه قرار دارد تا بتواند با پویایی و خلاقیت تحرک و نشاط را به تمامی سازمان منتقل سازد. اصولاً نوآوری در کارها و برنامه های روابط عمومی فعال یکی از مؤلفه های اصلی به شمار می رود. با جهانی که هر لحظه در حال تغییر است روابط عمومی ها ناچارند به سمت ایده های نو گام بردارند.
لطف اللهی گفت: رشد و شکوفایی ایده های خلاق در روابط عمومی علاوه بر سایر فاکتورها ، مستلزم داشتن ویژگی ها و خصوصیات خاص رفتاری از سوی مدیران است. اگر زمینه های لازم برای ابراز خلاقیت محیا نباشد از خلاقیت و نوآوری خبری نخواهد بود.  وی خاطر نشان کرد:  دردنیای امروز روابط عمومی ها به عنوان عناصر قوی درارزیابی وتقویت برنامه ها وپیشبرد اهداف سازمانها تلقی می گردند. پس باید تلاش کنیم روابط عمومی دانشگاهها را هرچه بیشتر تقویت کنیم.
علی سپهری، دبیر رابط عمومی های منطقه 3 کشور و مدیر روابط عمومی دانشگاه زنجان نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی و رضایتمندی از میزبانی شایسته دانشگاه مراغه گفت: بی شک انتظاری جز این از دانشگاه مراغه و فرهنگ شهر مراغه نیست چرا که این شهر ید طولانی در تاریخ این مرز و بوم داشته و زمانی پایتخت ایرانیان گردیده و شخصیت های بزرگی همچون خواجه نصیر الدین طوسی، عبدالقادر مراغی و... را در خود پرورانده است. وی ابراز داشت: اولین نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 3 در سال 1397 به میزبانی این دانشگاه با هدف بحث و بررسی در خصوص چگونگی همکاری اعضای منطقه 3 و تبادل نظر و هم اندیشی در خصوص تقویم عملکرد و فعالیت منطقه 3 در سال 1397 برگزار گردیده است.
 این نشست با برگزاری کارگاه آموزشی تهیه و تنظیم خبر با تدریس علیرضا فولادی، مدیر کل خبرگزاری ایرنا استان آذربایجان غربی ادامه یافت که با حضور روابط عمومی های 18 دانشگاه و مراکز پژوهشی و فناوری طی یک روز در سالن اوحدی دانشگاه مراغه برگزار گردید.

برگزاري اولين جلسه شوراي فناوري مرکز رشد واحدهاي فناور مراغه

1397/10/26

برگزاری سالانه 3 یا 4 دوره HSE در دانشگاه مراغه

1397/10/23

1397/10/23

کسب رتبه برتر سلف سرویس و ارتقاء رتبه خوابگاه‌های دانشگاه مراغه

1397/10/22

پروژه ای که بعد از چندین سال به همت خیرین اجرا شد.

1397/10/18

حال و هوای فصل امتحانات در دانشگاه مراغه

1397/10/17

نخستین جشنواره رویش دانشگاه مراغه با معرفی و تجلیل از برترین ها به کار خود پایان داد.

1397/10/11

ارتقای مرتبه علمی اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه

1397/10/11

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهنسی دانشگاه مراغه

1397/10/10

نشست اساتید دانشگاه های ژاپن و دانشگاه مراغه با هدف بررسی آثار تاریخی مراغه

1397/10/10

انتصاب رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه مراغه

1397/10/03

انتصاب استاد دانشگاه مراغه به عنوان عضو چهارمین دوره هیات نظارت، ارزیابی و تضمین عتف استان ...

1397/10/01

ویژه نامه هفته پژوهش در دانشگاه مراغه منتشر شد.

1397/09/25

نخستین جشنواره دانشگاهی رویش در دانشگاه مراغه آغاز به کار کرد.

1397/09/25

درخشش نشریات دانشجویی دانشگاه مراغه در جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاههای شمالغرب کشور

1397/09/22

با برگزاری انتخابات، هیات موسس شورای صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه مراغه مشخص شدند.

1397/09/19

بزرگداشت روز دانشجو با شور و نشاط خاصی در سالن دانشجوی دانشگاه مراغه برگزار گردید.

1397/09/19

ساخت نانو حسگرِ تشخیص سرطان پروستات