تاریخ : سه شنبه 11 ارديبهشت 1397

اعلام مدارک لازم و زمان مصاحبه دكتري ۹۷
قابل توجه معرفی شدگان آزمون نيمه متمركز دوره دكتري (Ph.D) جهت مصاحبه و آزمون
 برای سال تحصيلي ۹۸ -۹۷ دانشگاه مراغه

مدارك مورد نياز كه مي‌بايست معرفي‌شدگان براي انجام مراحل مصاحبه همراه خود داشته باشند. و اسکن آنها را در قالب PDF یا jpg  نهایتاً ۴ روز قبل از زمان مصاحبه به آدرس ایمیل‌های اعلام شده در جدول ذیل ارسال نمایند. (لطفاً نام فایل را شماره بند مورد نظر قرار دهید)
ردیف رشته آدرس ایمیل جهت ارسال مدارک
۱ ریاضی محض آنالیز f_pashaie@yahoo.com
۲ حشره شناسی کشاورزی r_aparsa@yahoo.com
۳  اگروتكنولوژي *فيزيولوژي گياهان زراعي javansohaib@gmail.com
۴ اگروتكنولوژي *اكولوژي گياهان زراعي javansohaib@gmail.com
به دلیل اعمال تغییرات جدید لطفا به آدرس ایمل ها دقت فرمایید

۱-تکمیل فرم شماره ۱ مصاحبه که از ذیل این اطلاعیه قابل دریافت است. ( حتماً بصورت تايپ شده تهيه گردد)

۲- اصل مدرك كارشناسي ارشد (فوق ليسانس) و کارنامه یا ریز نمرات.

تبصره - معرفي‌‌شدگاني كه دانشجوي سال آخر دوره كارشناسي‌ارشد و يا دكتري حرفه‌اي بوده و حداكثر تا تاريخ 97/06/31 فارغ‌التحصيل مي‌شوند (اصل گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك مطابق فرم مندرج در دفترچه راهنماي شركت در آزمون مذكور و یا دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي).(معدل مندرج در آن بايد با معدل اعلامي به اين سازمان يكسان باشد).

۳- اصل مدرك كارشناسي (ليسانس) و کارنامه یا ریز نمرات.

تبصره ۱ - معرفي‌‌شدگاني كه به دلائلي قادر به ارائه اصل مدرك کارشناسي ارشد و ليسانس نمي‌باشند، لازم است اصل گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك را به همراه داشته باشند. (معدل مندرج در آن بايد با معدل اعلامي به اين سازمان يكسان باشد). همراه داشتن اصل ريز نمرات الزامي است.

۴- اصل مدرك کاردانی و کارنامه یا ریز نمرات در صورت ناپیوسته بودن دوره کارشناسی.

۵- اصل شناسنامه و يا كارت ملي براي تطبيق مشخصات شناسنامه‌اي معرفي شده با مشخصات اطلاعات ارسالي از سوي سازمان.

۶ـ اصل گواهي مبني بر اينكه عضو هيات علمي رسمي قطعي و يا رسمي آزمايشي تابعه وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري بوده كه به تأييد بالاترين مقام مسئول نيز رسيده باشد، براي آن‌دسته از معرفي‌شدگاني كه از امتياز مربي در اين آزمون استفاده نموده‌اند.
تبصره - آن ‌دسته از معرفي‌شدگان براي مصاحبه كه متقاضي استفاده از سهميه مربي گرديده‌اند، موظف به ارائه گواهي معتبر در اين خصوص مي‌باشند. لازم به توضيح است مطابق ضوابط مربوط، منحصراً مربيان آموزشي رسمي (آزمايشي يا قطعي) دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالي وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فنّآوري يا ساير دانشگاه‌هايي كه داراي هيأت مميزه مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فنّآوري باشند، مجاز به استفاده از سهميه «مربي» در آزمون ورودي دوره دكتري «Ph.D» نيمه‌متمركز سال ۱۳۹۷ مي‌باشند به عبارت ديگر مدرسان و اعضاء هيأت علمي پيماني، قراردادي، حق‌التدريس، دستياران آموزشي و ... اجازه استفاده از اين سهميه را ندارند.

۷- کلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی. شامل کتاب، مقاله، ثبت اختراع، رتبه اولی، گواهی رتبه المپیاد و . . .

۹- اصل و کپی مدرک نظام وظیفه مخصوص آقایان: کارت پایان خدمت یا کارت معافیت دایم یا برگ آماده به خدمت بدون غیبت یا گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان سال آخر کارشناسی ارشد.

۱۰-پایان‌نامه دوره کارشناسی ارشد در صورت دفاع همراه با کپی صفحه اول و چکیده در صورت عدم دفاع فرم پیشنهاد پایاننامه کفایت می کند.

زمان مصاحبه :
رشته تاريخ آزمون کتبي تاريخ مصاحبه محل مصاحبه
۱-رشته حشره شناسي كشاورزي    - 1397/۰3/19-20 دانشكده كشاورزي گروه گياهپزشكي
۲- اگروتكنولوژي *فيزيولوژي گياهان زراعي                                  - 1397/۰۴/11-12 دانشكده كشاورزي گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
۳-اگروتكنولوژي *اكولوژي گياهان زراعي                                      1397/۰۴/11-12 دانشكده كشاورزي گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
۴-رياضي محض آناليز - 1397/۰۴/12-14 دانشكده علوم پايه گروه رياضي

فایل اطلاعیه PDF

فایل فرم شماره ۱ مصاحبه Doc

برگزاري اولين جلسه شوراي فناوري مرکز رشد واحدهاي فناور مراغه

1397/10/26

برگزاری سالانه 3 یا 4 دوره HSE در دانشگاه مراغه

1397/10/23

1397/10/23

کسب رتبه برتر سلف سرویس و ارتقاء رتبه خوابگاه‌های دانشگاه مراغه

1397/10/22

پروژه ای که بعد از چندین سال به همت خیرین اجرا شد.

1397/10/18

حال و هوای فصل امتحانات در دانشگاه مراغه

1397/10/17

نخستین جشنواره رویش دانشگاه مراغه با معرفی و تجلیل از برترین ها به کار خود پایان داد.

1397/10/11

ارتقای مرتبه علمی اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه

1397/10/11

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهنسی دانشگاه مراغه

1397/10/10

نشست اساتید دانشگاه های ژاپن و دانشگاه مراغه با هدف بررسی آثار تاریخی مراغه

1397/10/10

انتصاب رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه مراغه

1397/10/03

انتصاب استاد دانشگاه مراغه به عنوان عضو چهارمین دوره هیات نظارت، ارزیابی و تضمین عتف استان ...

1397/10/01

ویژه نامه هفته پژوهش در دانشگاه مراغه منتشر شد.

1397/09/25

نخستین جشنواره دانشگاهی رویش در دانشگاه مراغه آغاز به کار کرد.

1397/09/25

درخشش نشریات دانشجویی دانشگاه مراغه در جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاههای شمالغرب کشور

1397/09/22

با برگزاری انتخابات، هیات موسس شورای صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه مراغه مشخص شدند.

1397/09/19

بزرگداشت روز دانشجو با شور و نشاط خاصی در سالن دانشجوی دانشگاه مراغه برگزار گردید.

1397/09/19

ساخت نانو حسگرِ تشخیص سرطان پروستات