تاریخ : چهارشنبه 29 فروردين 1397

پنجمين نشست مشترك با پژوهشكده انرژي شريف به ميزباني دانشگاه مراغه برگزار گرديد.

پنجمين نشست مشترك با پژوهشكده انرژي شريف با حضور شركت LKT آلمان با هدف بررسي اصلاح طرح تصفيه آب روستاهاي بالادست سد علويان به ميزباني دانشگاه مراغه برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه مراغه؛ پنجمين نشست مشترك با پژوهشكده انرژي شريف با حضور شركت LKTآلمان با هدف بررسي اصلاح طرح تصفيه آب روستاهاي بالادست سد علويان به ميزباني اين دانشگاه برگزار گرديد.

دكتر محمد علي لطف اللهي يقين، رئيس دانشگاه مراغه گفت: اجرای سیاست های توسعه پایدار، یکی از اساسی ترین اهداف پیشرفت کشورها در نظر گرفته می شود. رسیدن به توسعه پایدار، توجه هم زمان به ابعاد مختلف محیط زیستی، اقتصادی و اجتماعی را می طلبد. دانشگاه مراغه به عنوان یکی از مهمترین و تاثیر گذارترین دانشگاه های منطقه، همواره دغدغه زیست محیطی داشته و در تنظیم برنامه های راهبردی و ماموریت گرایی خود، توجه ویژه به این امر داشته است. این دانشگاه با حمایت های علمی و اجرایی در کمک به حل معضلات زیست محیطی منطقه، همواره نقش موثری را در حفاظت از محیط زیست در کنار فعالیت های آموزشی و پژوهشی داشته است. از همین رو با برگزاری نشست های متعدد با پژوهشگران و فرهیختگان داخل و خارج از کشور تلاشی گسترده را در راستای رفع مشکلات محیط زیستی از جمله تصفیه فاضلاب روستایی، تصفیه فاضلاب شهری و ایجاد روستای سبز، در اولویت برنامه های خود قرار داده است.
وي افزود: همكاران ما در مديريت پژوهشي دانشگاه مراغه با رایزنی و تنظیم جلسات متعدد با دکتر یداله سبوحی ریاست پژوهشکده علوم و فناوری انرژی شریف و رئیس میز انرژی ریاست جمهوری، پروفسور هولاندر از دانشگاه لایپزیگ آلمان، نمایندگان شرکت LKT آلمان، چندین شرکت از کشورهای فنلاند و ایتالیا، شرکت آب و فاضلاب شهری، شرکت آب و فاضلاب روستایی، فرمانداری ویژه شهرستان مراغه، سازمان حفاظت محیط زیست، شورای شهر، سمن ها و سایر نهادهای ذیربط، عزمی جدی را در جهت کمک به حل معضلات زیست محیطی منطقه آغاز نموده اند.
بر همین اساس در پنجمین نشست مشترک با سازمان های فوق و مدعوین از پژوهشکده انرژی شریف و میهمانان خارجی، از پروژه های پایلوت از جمله روستای قشلاق و روستای اشان و همچنین تصفیه خانه فاضلاب شهری بازدید به عمل آمد.
رئيس دانشگاه مراغه خاطر نشان كرد: جلسات متعدد و فشرده اي در اين راستا برگزار شده و توافقاتی جهت پیشبرد هر چه بهتر اهداف به عمل آمده است.

برگزاري اولين جلسه شوراي فناوري مرکز رشد واحدهاي فناور مراغه

1397/10/26

برگزاری سالانه 3 یا 4 دوره HSE در دانشگاه مراغه

1397/10/23

1397/10/23

کسب رتبه برتر سلف سرویس و ارتقاء رتبه خوابگاه‌های دانشگاه مراغه

1397/10/22

پروژه ای که بعد از چندین سال به همت خیرین اجرا شد.

1397/10/18

حال و هوای فصل امتحانات در دانشگاه مراغه

1397/10/17

نخستین جشنواره رویش دانشگاه مراغه با معرفی و تجلیل از برترین ها به کار خود پایان داد.

1397/10/11

ارتقای مرتبه علمی اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه

1397/10/11

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهنسی دانشگاه مراغه

1397/10/10

نشست اساتید دانشگاه های ژاپن و دانشگاه مراغه با هدف بررسی آثار تاریخی مراغه

1397/10/10

انتصاب رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه مراغه

1397/10/03

انتصاب استاد دانشگاه مراغه به عنوان عضو چهارمین دوره هیات نظارت، ارزیابی و تضمین عتف استان ...

1397/10/01

ویژه نامه هفته پژوهش در دانشگاه مراغه منتشر شد.

1397/09/25

نخستین جشنواره دانشگاهی رویش در دانشگاه مراغه آغاز به کار کرد.

1397/09/25

درخشش نشریات دانشجویی دانشگاه مراغه در جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاههای شمالغرب کشور

1397/09/22

با برگزاری انتخابات، هیات موسس شورای صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه مراغه مشخص شدند.

1397/09/19

بزرگداشت روز دانشجو با شور و نشاط خاصی در سالن دانشجوی دانشگاه مراغه برگزار گردید.

1397/09/19

ساخت نانو حسگرِ تشخیص سرطان پروستات