تاریخ : دوشنبه 17 مهر 1396

یادواره شیفتگان خدمت و سفیران مقاومت در دانشگاه مراغه

آیین یادواره "شیفتگان خدمت و سفیران مقاومت "بزرگداشت شهدای کارمند و مدافع حرم مراغه و یادبود شهید کربلای عشق؛محسسن حججی یکشنبه 16 مهرماه به همت پایگاه بسیج کارمندی شهید نجات الهی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراغه برگزار گردید.
یادواره شیفتگان خدمت و سفیران مقاومت در دانشگاه مراغه
آیین یادواره "شیفتگان خدمت و سفیران مقاومت "بزرگداشت شهدای کارمند و مدافع حرم مراغه  و یادبود شهید کربلای عشق؛محسسن حججی یکشنبه 16 مهرماه به همت پایگاه بسیج کارمندی شهید نجات الهی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراغه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه، در ابتدای مراسم دکتر لطف الهی رییس دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم خدمت حضار اظهار داشت:دانشگاه و دانشگاهیان مراغه امروز به خود می بالند که بعنوان مرکز علمی و فرهنگی جنوب آذربایجان میعادگاه امت همیشه در صحنه ای است که تمام هستی خویش را بر سر پیمانی که با امام خویش بسته اند، تقدیم نموده اند و همچنان مشتاق بذل جان در راه جانان اند.این روزها فریاد رسای حضرت روح ا... در ادامه راه پر افتخار شهادت در گوشها طنین انداز است که فرمود: "کسی که فقط برای رضای خدا به جهاد رفته است و سر در طبق اخلاص و بندگی نهاده است حوادث زمان به جاودانگی و بقا و جایگاه رفیع آن لطمه ای وارد نمی سازد و ما برای درک کامل ارزش و راه شهیدانمان فاصله طولانی را باید بپیماییم و در گذر زمان و تاریخ انقلاب و آیندگان آن را جستجو کنیم. مسلم خون شهیدان، انقلاب و اسلام را بیمه کرده است خون شهیدان برای ابد درس مقاومت به جهانیان داده است و خدا می داند راه و رسم شهادت کورشدنی نیست و این ملتها و آیندگان هستند که به راه شهیدان اقتدا خواهند نمود."
همچنین ایشان افزود: در این یادواره میثاقی دوباره می بندیم با شهیدانمان که راه پر افتخار آنان را تا رسیدن به قله ی انسانیت و شرف ادامه دهیم و همه امکانات مادی و معنوی خویش را برای احیای "کلمه ا..." بکار گیریم، باشد که در سایه دعای خیر مادران و پدران شهدا در زمره سربازان دولت عدالت گستر مهدوی (عج) در آییم و پیروزی حق بر باطل، پیروزی ا... بر طاغوت، پیروزی مستضعفان بر مستکبران، پیروزی خون بر شمشیر را به نظاره بنشینیم.
 در ادامه دکتر کاظمی قمی سفیر سابق ایران در عراق به بررسی تحولات منطقه و تبیین لزوم حضور و دفاع جمهوری اسلامی در منازعات و توطئه های استکبار در خارج از مرزها پرداخت.این یادواره در فضایی معنوی و روحبخش با مدح شهدا و ذکر مصائب سیدالشهداء (ع) توسط ذاکر اهل بیت حاج مهدی خادم آذریان و تجلیل از خانواده های معزز شهدای کارمند و مدافع حرم شهرستان مراغه برگزار شد.

• در دوشنبه 17 مهر 1396

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی مرکز نجوم و اخترفیزیک دانشگاه مراغه

ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مراغه

1400/04/20

به همت بنیاد مراغه شناسی برگزار گردید:
سمپوزیوم "ابن فوطی" کتابدار رصدخانه مراغه

1400/04/08

رئیس دانشگاه مراغه خبر داد:
دانشکده های علوم پایه و فنی مهندسی دانشگاه مراغه به قوت خود باقی خواهند ماند.

1400/04/01

افتخارآفرینی کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراغه در نهمین جشنواره ملی رویش

1400/03/26

طرح ملی بررسی سیمای زندگی دانشجویان(موج چهارم)